Lammytterfilé med karljohanssky och jordärtskockspuré med tryffelsmak
Ingredienser1portion2portioner3portioner4portioner5portioner6portioner7portioner8portioner9portioner10portioner11portioner12portioner13portioner14portioner15portioner16portioner17portioner18portioner19portioner20portioner30gramtorkadkarljohansvamp1mskfärsktimjan , hackad1tsktryffelolja1krmvitpeppar , nymald1msksmör0,5dlbalsamvinäger1msksmör , tillstekning1dlost , vällagrad, riven2dlkalvbuljong1tskströsocker2mskolivolja1mskolivolja , tillstekning2mskfärsktimjan200grammandelpotatis1stSchalottenlök(ar) 2skiva(or) bacon , hårtrökt1stCitron , pressad, ellervitvinsvinäger1odefinieradflingsalt700gramlammytterfilé500gramjordärtskocka(or) 1dlvispgrädde1odefinieradsaltKöpreceptet
www.tasteline.com