Majonnäs. Börja sedan röra den försiktigt åt sidorna och mixa till då fått en krämig majonnäs. Såsen jag har till kycklingburgarna är ju såklart också gjord från grunden, majonnäsen har jag ett superenkelt och snabbt recept på som kommer från 56kilo, tack för det enkla sättet att göra majonnäs. 1 dl majonnäs (recept nedan)
Tvingade Micke att skala räkor, kokade ägg och vispade en god majonnäs. Majonnäs1 äggula1 tsk vitvinsvinäger1 tsk dijonsenap2 krm salt1/2 tsk vitpeppar1,5 dl rapsoljaRör ihop allt utom oljan och börja vispa och låt sedan oljan rinna sakta medans du vispar
Majonnäs. Börja med majonnäsen. Jag brukar göra majonnäsen i matberedare, det är så mycket enklare. Ta det lugnt i början, annars kan majonnäsen skära sig
Jag hörde på radion tidigare att våren officiellt är här. Underbart. De tjocka ytterkläderna har bytts ut mot skalkläder, det börjar lekas ute på gatan igen ( utan reflexvästar
Jag går i valet och kvalet om jag ska börja äta nyttigt igen. Ha ha, låter ju illa. Precis som om jag äter snabbmat varje dag och frossar i kakor och godis mellan målen
Favoriten av alla vegetariska recept måste nästan vara falafel. Ibland köper vi färdiga, frysta falafel och det kan vara bra att ha hemma i frysen, men inget slår att göra egna hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.