Att göra sin egen müsli är galet gott, nyttigt utan konstigheter och väldigt enkelt. Man kan egentligen ha alla möjliga gryn, nötter, frön och torkad frukt som man gillar
br />Man behöver inte följa receptet exakt utan kan gärna byta ut några av ingredienserna till sina egna favoriter, men det är bra att hålla sig till ungefär sammanlagd mängd av torra resp blöta ingredienser för att müslin ska få rätt konsistens
Jag har även min hemmagjordamüsli och toppar allt med sylten. müslin. Till frukost brukar jag äta naturell yoghurt med en skvätt grädde eller lite kokosolja strimlat över
Gjorde en sats müsli i veckan, av ingredienser jag råkade ha hemma helt enkelt. Det finns flera sorters köpe-müsli jag verkligen gillar men numera gör jag oftast min egen, rostad (granola) eller orostad
Hemmagjordmüsli. För att piffa till frukosten så toppade jag müslin med Guido Castagnas mörka choklad med 76 % kakaohalt (kraftig smak och helt ljuvlig)
Jag toppar denna Müsli på. Jag brukar äta min frukost på jobbet, då har jag med yoghurt+grädde färdigblandat i en glasburk och så håller jag på Müslin vid servering
Jag hörde på radion tidigare att våren officiellt är här. Underbart. De tjocka ytterkläderna har bytts ut mot skalkläder, det börjar lekas ute på gatan igen ( utan reflexvästar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.