För extra lyxigmüsli kan man tillsätta hackad mörk choklad efter att müslin svalnat av. br />Man behöver inte följa receptet exakt utan kan gärna byta ut några av ingredienserna till sina egna favoriter, men det är bra att hålla sig till ungefär sammanlagd mängd av torra resp blöta ingredienser för att müslin ska få rätt konsistens
Jag har även min hemmagjordamüsli och toppar allt med sylten. müslin. Till frukost brukar jag äta naturell yoghurt med en skvätt grädde eller lite kokosolja strimlat över
Veckan som varit firade fiskbutiken Hav52 1 år och det firade de med erbjudanden hela veckan. Jag köpte till exempel räkor för 99kr/kg och torskrygg för 149kr/kg
Gjorde en sats müsli i veckan, av ingredienser jag råkade ha hemma helt enkelt. Det finns flera sorters köpe-müsli jag verkligen gillar men numera gör jag oftast min egen, rostad (granola) eller orostad
Hemmagjordmüsli. För att piffa till frukosten så toppade jag müslin med Guido Castagnas mörka choklad med 76 % kakaohalt (kraftig smak och helt ljuvlig)
Att göra sin egen müsli är mycket godare än någon du kan köpa och du vet precis vad som är i den. Ta ut pannan minst tre gånger och rör om så müslin blir jämnt rostad
Jag toppar denna Müsli på. Jag brukar äta min frukost på jobbet, då har jag med yoghurt+grädde färdigblandat i en glasburk och så håller jag på Müslin vid servering
Maten kändes lyxig men var inte alls jobbig att laga. Plankfilé skulle jag vilja kalla det här. Jag blev sugen på att använda planka när jag läste senaste numret av Allt om Mat där de har med retrorätter som plankstek, räkcocktail och marängsviss
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.