Värm mjölken försiktigt i en kastrull till rykpunkten (ca 65°) och vispa till ett mjukt skum. Häll kaffet i ett glas, häll på mjölken och skeda på skummet
Värm mjölken försiktigt i en kastrull till rykpunkten (ca 65°) och vispa till ett mjukt skum. Häll kaffet i ett glas, häll på mjölken och skeda på skummet
Jag hörde på radion tidigare att våren officiellt är här. Underbart. De tjocka ytterkläderna har bytts ut mot skalkläder, det börjar lekas ute på gatan igen ( utan reflexvästar
3 dl Risenta GI-smart müsli med gojibär, pumpa- &. 3 dl Risenta GI-smart müsli med gojibär, pumpa- &. Jag går i valet och kvalet om jag ska börja äta nyttigt igen
Favoriten av alla vegetariska recept måste nästan vara falafel. Ibland köper vi färdiga, frysta falafel och det kan vara bra att ha hemma i frysen, men inget slår att göra egna hemma
Hemmagjord rabarbersaft. God morgon. Idag ska jag och Felicia på presslunch på Vikinglines båt och prova deras barnmeny som Mikael Björklund tillsammans med några barn har satt ihop så det ser vi fram emot, hoppas att Felicia kommer att vara glad och nöjd under lunchen eller sova i sin vagn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.