Eftersom vi är tokiga i mat så uppskattar vi verkligen att våra vänner också är det, och när vi är bjudna till Anne och Ingemar så vet vi alltid med all säkerhet att det kommer att serveras det godaste av det goda
Använd en stekpanna med teflon och smält osten på svag värme tills den går ihop. Nu är det ett nytt år igen snart och detta året som varit har det hänt mycket, som tur är så kan jag gå tillbaka på bloggen och kolla… minnet är bra men kort
På långfredagen var vi hemmahos Alfons bästis Astrid & hennes föräldrar & firade påsk. Lovely trerätters med laxscones & champagne, oxfilé & chokladfondant
Så nu säger jag till hela Johannas släkt “Här får ni receptet så kan ni göra själva därhemma. Det hölls till och med tal över tårtorna, med andra ord så var de otroligt omtyckta
Luncherna hemmahos mormor och morfar i Ekhagen var lite enklare i jämförelse med middagarna. Det kunde vara paltbröd med fläsk och vit sås, kåldolmar, kroppkakor (mormor var ju småländska), stekt salt sill med korintsås, fläsk med löksås, wallenbergare, oxsvanssoppa eller omelett med svampstuvning
Blir rätt så mycket av den varan här hemma och jag tror jag har skrivit receptet massor med gånger. Bara goa minnen och glada skratt, visst är det härligt medvänner som hänger kvar även om tiden inte alltid räcker till
I lördags var våra fina vännerhemmahos oss och vi åt, drack och mös hela, långa kvällen. Goavänner är värdefullt och att få njuta god mat och dryck under trevliga samtal och mycket skratt, det är livet det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.