En härligt naturlig bar fullproppad med nyttigheter, söt men osötad. 8 msk kokoschips naturella. Sätt på ugnen på 150 grader Hacka dadlarna fint och rör ihop alla ingredienser väl. Forma smeten med hjälp av någon form eller för hand till lagom stora barsoch grädda dem i mitten av ugnen i ca 20 min. Just våra bars är ca 1 cm tjocka 5 cm långa och 4 cm breda. 8 msk kokoschips naturella
Receptet ger två burkar med lagom stora barsHemgjord vintersnack med nötter, frön och torkad frukt. Liknande bars som man kan köpa i affären innehåller oftast en massa tillsatser för att försöka dra ner på de dyra ingredienserna (nötter, fröer och torkad frukt) och de bars som är bra kvalitet håller ofta ett mycket högt pris
Grovhacka bären och häll ner dem med. Därför tänkte jag dela med mig av receptet till er nu. Smält kokosoljanoch häll ner den och honung i granola mixen
Skär i rutor och förvara svalt i låda med lock. Blanda vit choklad, kokosoljaoch sötad kondenserad mjölk i en kastrull och värm på lågvärme tills chokladen har smält
BOUNTY BARS. Blanda smält smör med riven kokos, florsocker och vispgrädde. Tveka inte att göra dem, fantastiskt enkelt (med viss kladdighet) och hög impfaktor
Man kan hitta många olika recept på dessa bars, jag har ett sedan tidigare här på bloggen och tanken var att göra något liknande men saknade någon ingrediens som det blev att improvisera lite och då blev det dessa ljuvliga barsmed blåbär, tranbär och cashewnötter
Blanda blåbär, strösocker och potatismjöl. Smält smör i en kastrull och blanda medkokosoch vetemjöl. Det är egentligen en fullstor paj med hallon som gräddas i ugnen och sedan värmas upp på grillen, jag valde däremot att göra portionsformar som jag bakade direkt på grillen
Imorse fick det bli vanilj, chiafrönoch blåbär toppat med kakao nibs, linfrön och hallon. Personalen måste undrat vad jag pysslade med när jag traskade runt där, stundvis i klackskor och stundvis i mjukiskläder med lunchlåda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.