Helstekt oxfilé med konjakssås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 900 g oxfilé
  • salt, peppar
  • 2 msk smör eller margarin
  • 400 g champinjoner
  • 1 schalottenlök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk smör eller margarin
  • 2 msk hackad timjan
  • 2 msk hackad persilja
  • 2 schalottenlökar
  • 1 msk smör eller margarin
  • 2 dl vatten
  • 1/2 dl kalvfond
  • 4 msk konjak
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 msk maizena majsstärkelse
  • 1 msk kinesisk soja
  • salt, peppar
  • sirap
  • 300 g haricots verts
  • 140 g bacon

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.