Helstekt oxfilé med konjakssås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 oxfilé c:a 600 gr
  • 1 msk smör
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  •  
  • Sås
  • 2 scharlottenlökar
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 msk smör eller margarin
  • 3 msk konjak
  • 2½ dl vatten
  • 2 msk kalvfond
  • 2 msk vetemjöl
  • 1 dl vispgrädde
  • 2 tsk soya
  • ev salt
  • "Pommes Annas"
  • 15 potatisar
  • 250 gr smör
  • 3-4 vitlöksklyftor
  • Salt
  • Vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.