Helstekt oxfilé med getostsallad och färska bär
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1.6 kg hängmörad oxfilé
  • 3 msk olivolja
  • Flingsalt
  • Svartpeppar från kvarn
  • 1 citron
  • skalet
  • 3 vitlöksklyftor
  • 4 kvistar färsk rosmarin
  • Smör till stekning
  •  
  • Getostsallad
  • 2 påsar ruccolasallad
  • 2 påsar babyspenat
  • 500 g chèvreost
  • 2 askar färska hallon
  • 2 askar färska blåbär
  • 150 g valnötter
  • 2 msk flytande honung
  • 3 msk god olivolja
  • 1 msk balsamvinäger
  • Flingsalt
  • Svartpeppar från kvarn

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.