Helstekt oxfilé kryddad med stjärnanis, mandelpotatispuré samt örtgrönsaker
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 msk ingefära , finriven
  • 1 msk honung
  • 1 st vitlöksklyfta(or) , pressad
  • 1 lök , till stekning
  • 1 smör
  • 1 msk stjärnanis , krossad
  • 0.5 dl soya
  • 1 kg oxfilé
  • 0.5 dl rapsolja , neutral
  • 1 msk rosmarin , torkad
  • 1 msk timjan , torkad
  • 1 salt
  • 1 smör
  • 1 maizena , till redning
  • 1 marinad , från oxfilén
  • 2 dl kalvbuljong , utspädd enligt flaskan
  • 1 tsk tryffelolja
  • 1 salt och peppar
  • 0.5 l grädde , /mjölk 50/50
  • 1 kg mandelpotatis , skalad
  • 300 gram smör
  • 1 tsk tryffelolja
  • 1 dl bladpersilja , grovt hackad
  • 1 salt och peppar
  • 1 olivolja
  • 2 dl ärtor
  • 3 st morot , tärnade
  • 1 dl dill , grovt hackad
  • 1 st gul lök(ar) , hackad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.