Det här är en variant på den traditionella plommonspäckade fläskkarrén. Ursprungsreceptet kommer från Ingrid Erikssons kokbok â€Det goda köket†(ICA Bokförlag, 2010, Foto
Love me I’m Famous kommer från Cafe Opera och har varit en favorit hos mig i massor av år, den finns här på bloggen på fler ställen men här kommer en variant på den, istället för Bacardi Razz och Bacardi Gran Melon så hade jag Bacardi Pineapple
Macaroni and cheese är som Kristin beskrev det så bra – överkokta makaroner i ostsås. Smarriga små makaroner som fullkomligt dränkts i ostsås och gratinerats
Denna gång så fick det bli zebra cupcakes (randiga, vanilj och choklad cupcakes) med enkel vaniljfrosting toppad med lite strössel och fina ätbara djungelfigurer
Ny månad, ny råvara och nytt recept från mig i kampanjen Robertson loves Sweden. Jag måste faktiskt erkänna att jag inte är någon dyrkare av färskpotatis, men den här salladen blev suveränt god
Hello Kitty cupcakes jag gjorde till Tilde som fyllde 4 år. Hon blev väldigt glad tror jag. Cupcakesen är precis samma som dessa fast frostingen är färgad rosa
Blanda vatten, vit sirap, strösocker och smör i en stor kastrull. Koka upp och låt blandningen kallna. Blanda hjorthornssaltet och ingefära med lite av mjölet
Dela tårtbotten så det blir 3 delar. Vispa choklad/hallonmoussen. Böja med understa delen,då med chokladmoussen,lägg på nästa och ta marsankrämen och sprid ut lite hallon över
Dessa kakor gjorde jag för någon månad sen ihop med barnen. Har använt detta receptet massvis av gånger och gjort bland annat halloweenkakor med olika smaker så som smultron, choklad, apelsin, mussepigg kakor, babykakor mm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.