Ni vet hur det är på helgen. Man vill laga något gott, men det är ändå inte alltid så att man vill stå där och skära och steka och fiffa i flera timmar
Viltskav är gott och enkelt att tillaga. Det finns både som ren-, älg- och hjortskav. Jag brukar välja hjortskav, mest för att jag gillar att det är från Nya Zeeland
Vips, så hade halva veckan gått. Vilket betyder att det är lite mindre av januari kvar. Idag är det endast -16, så det är ju bara att ta på sig t-shirt och shorts
Hej på er. Vi är ett stort fan av kinamat här hemma. Ni vet en god gryta, kanske lite kycklingspett med jordnötssås och friterad kyckling med sötsursås
Efter att jag uppdaterat mina kryddor, skåp och kryddlådor så hittade jag min favorit. rosépeppar. Fick ett sånt sug efter just fläskfilé med krämig rosépeppar då jag inte använt den på länge
Gratinerad tacokyckling. Godmorgon allesammans. Hoppas ni alla fått en god natts sömn och vaknat upp till en lika underbart solig torsdagsmorgon som jag
Med tanke på årstiden och det underbara vårvädret vi haft här nere idag med sol och blå himmel, så kanske det hade varit mer passande och lockande med något i grillväg istället för en gryta
Skär fläskfilén i smala skivor och krydda med Roasted Garlic & Pepper, lägg sedan över dem i en panna och stek på hög värme i 1-2 min på varje sida så de får fin färg
Hamburgare som lyxas till med två såser blir fin helgmat att bjuda på. Med lite tid och omsorg kring tillbehören blir denna i grunden enkla anrättning något alldeles extra
Hej alla glada. Vi har haft en jättemysig after work idag och nu ligger jag i soffan och jäser. Om ni planerar eran helgmat så kan jag tipsa om denna risotto
Vi fortsätter att ha det bra i värmen vid poolen i Spanien. Jag ska alldeles strax gå ut och äta frukost men först tänkte jag ge er detta supersmarriga recept som hela familjen älskade och som jag förmodar att vi snart kommer äta igen
Fläskytterfile med gorgonzola & rosepepparsås. 7 oktober 2014, 09. 12Hej. Ibland tar man det som finns tillgängligt i kylskåp och skafferi och denna gång lyckades jag få till en sådan grymt god sås med det som jag hittade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.