Krydda och smaka av såsen med salt och cayennepeppar efter smak samt citronsaft. Louise Johansson. Toppa med kräftstjärtar och hackad dill och servera direkt
Smaka av med citronsaft, salt och peppar. Louise Johansson. Häll av pastavattnet men spara ½ dl och tillsätt i pastasåsen (då blir såsen inte så tjock när du kokar ihop den med pastan)
Smaka av med citronsaft, salt och peppar. Louise Johansson. Häll av pastavattnet men spara ½ dl och tillsätt i pastasåsen (då blir såsen inte så tjock när du kokar ihop den med pastan)
Smaka av med lite salt. Louise Johansson. Blanda blomkålscouscousen med olivolja, citronsaft och rivet skal, riven grana padano, salladsblad samt salt och peppar efter smak
Smaka av med salt och peppar. Servera med bröd eller varför inte några tacoskal eller nachos. Hacka löken, paprikan, chilin och dela champinjonerna i mindre bitar
Smaka av med lite salt. Louise Johansson. Blanda blomkålscouscousen med olivolja, citronsaft och rivet skal, riven grana padano, salladsblad samt salt och peppar efter smak
Vi hann även ut en tur med båten vilket jag var lite skeptisk till först eftersom havet kyler ner och det inte brukar ha blivit speciellt varmt vid den här tiden men där hade jag fel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.