Det här kan nog vara den godaste kinarätten som vi någonsin har ätit och den slår det mesta vi har varit med om när vi käkat ute på kinakrogar, är ni som oss galen i det asiatiska köket så kommer ni också tycka att det är helt fantastiskt gott
Jag har skrivit om den förr mig jag gör det igen - chokladpajen. Den är grymt mäktig, så den räcker till många, och, precis som allt annat jag vill äta nu, är den mycket trösterik med all sin choklad, rent av kärleksfull
Kungens Pepparkakor250 g strösocker250 g smör1½ dl sirap (ca 210 g)150 g vispgrädde1 litet ägg1½ msk kanel1½ msk ingefära1/4 msk nejlikor½ msk bikarbonat700 g vetemjölRör samman smör och socker med sirap, ägg och kryddor
Hacka purjolöken, löken, chilin och ingefäran. Skär kycklingen i lämpliga bitar och hetta upp en panna med olja och häll i de hackade ingredienserna och kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.