Helgen bjöd på två riktigt grymma matupplevelser. Den avslutades med en magisk Boeuf bourguignon med lent mos och hempressad gurka hos C & L – tack bästa ni
Säg hejtill Porotos Granados. En återkommande inspiratörtillvegetariskmiddagsmat är Hugh Fearnley-Whittingstall och tack vare honom upptäckte vi den chilenska soppan Porotos Granados
Ujuj vad jag är dålig på att blogga ber så hemskt mkt om ursäkt för det. Men håller på att trassla in en ny medicin och jag ibland går det upp och ibland platt fall
"Vi ser det snöa, vi ser det snö. det var väl roligt. Roligt och roligt. hmm jag vet interiktigt. Just nu ligger temperaturen på plusgrader och det brukar resultera i en massa slask
Mia Hagenmalm. Senaste tiden har jag groddat väldigt mycket. Groddar är gott och väldigtnyttigt. Men mina försök att grodda broccoli har intevarit så lyckade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.