Längst upp har vi vegan raw morotsbollar (som pumpor), och till höger ser vi "chokladkräm med karamelliserade chokladgryn och thin crisp" igen som jag visade i fotot innan
HotMixa allt i en mixer och häll upp i en klämflaska eller i en fin serveringsskål. NotMixa allt i en mixer och häll upp i en klämflaska eller i en fin serveringsskål
In a microwave safe bowl or stovetop, melt your nut butter with your maple syrup until combined. Add the wet mixture to the dry mixture and mix until fully incorporated
För några dagar sedan gjorde jag riktigt goda hälsosamma godisar här hemma, nämligen Snickers. Wow jag älskade dem, mamma gilla dem med, pappa tyckte att "ja de kan man ju äta om man måste" och F rynka på näsan i vanlig ordning när det kommer till nåt som stavas "nyttigt godis"
Heat the vegan butter or coconut oil in a large pot over medium-high heat. Add cauliflower florets and saute for another 2-3 minutes. Once slightly tender, add vegetable broth, cover and cook until cauliflower is soft all the way through, about 5 more minutes. Cook the fettuccine in boiling water for 7-9 minutes, until al dente. Add asparagus and mushrooms and continue to saute for another 5-7 minutes, until tender and slightly browned. Combine vegetables with 1/2 of the Alfredo Sauce (the other half can be saved for later) and toss with cooked fettuccini noodles. 1 tablespoon vegan butter or coconut oil. 5 cups fresh cauliflower florets. 1 cup portobello mushrooms, chopped
Sukrilett florsocker (kalorifritt). Healthy Chocolate Balls. **Kokosflingor. Blanda alla ingredienser förutom Sukrilett florsocker och kokosflingor i en mixer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.