2 msk olivolja. Enkel Räkcocktail 2 port. 2 msk olivolja. Enkel Räkcocktail 2 port 1 påse räkor. Vi kör väl på med förrätterna från lördagens firarmiddag, eller vad säger ni
150 g digestivekex (ca 10 st)50-75 g smör50-100 g vit choklad4 st gelatinblad½ dl koncentrerad hallonsaft2 dl vispgrädde200 g philadelphia200 g frysta hallon½ dl sockerFinkrossa kexen i en plastpåse. Servera efter tidigast 2 timmar. 2 dl vispgrädde. 200 g philadelphia. 200 g frysta hallon
The more the merrier kanske man kan säga om den här tårtan. 5 dl grädde som värms (ej kokas), blanda i 10-12 st hackade kinderäggbitar (chokladbitar som säljs i sexpack) och rör tills de smält och låt allt stå över natten i kylskåpet, vispa upp till en fluffig smet med elvisp. 10-12 st hackade
2 tsk salt. Denna mängden räcker till 5 rullar och ca 20 nigiri. 2 tsk salt. Att vi hade sushikväll i helgen är ingen hemlighet, det kunde man se både här och där
2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. D. e. t. ä. r. j. u. i. k. g. o. J. a. b. ö. d. p. å. s. m. c. h. y. n. L. l. v. ,. f. I. R. F. 4. 0. 3. +. (. ). /. x. 7. 1. 5. V. B. K. G. -. T. s t. d l
Jag kallar det för ”The Franska”…. Jag skulle tro att man kan få ut ungefär 15-20 skivor på ett bröd, för man skall absolut inte skiva det för tjockt. The Franska – Version #2
Transfer to bowl with infused oil, season to taste with a little more salt and pepper, and toss to coat, shaking bowl roughly, until a thick layer of mashed potato–like paste has built up on the potato chunks
250 g choklad. 1250 g smör, rumsvarmt. 12,5 dl vetemjöl. 125 g smör. 125 g pecannötter, hackade. 1250 g choklad 250 g smör, rumsvarmt 6 ägg 350 g mörkt moskovadosocker 4 msk mörk rom 2,5 dl vetemjöl 150 g pecannötter, grovhackade 4 cm ingefära, riven färsk. 1Glasyr0,5 dl grädde 100 g choklad 25 g smör 25 g pecannötter, hackade florsocker. Låt kakan gå i högst 20 minuter i ugnen, det skall fortfarande bli kladdigt på toppen av stickan när du testar av kakan
Pustakorv ca 1½ meter korv1 kg benfri fläskkarréknappt 1 dl potatismjöl½ dl mild paprikapulver1 msk stark paprikapulver1 msk mald svartpeppar1½ msk salt4 pressade vitlöksklyftorca 2 m. ca 2 m krokfjälster
About these ads. 2,5 kilo anka. 2 liter kokande vatten. 2 dl varmt vatten blandat med 3 msk honung, 1 msk soja och saften från en halv citron. 2 hackade vitlöksklyftor. 1/2 tsk chiliflakes. 1/2 lime, saften. Kör in ankan i ugnen på ett galler med en plåt under på 250 grader och sänk till 175 direkt. Vänd ankan var 20. 2 tsk honung. 2 tsk kallt vatten. 2,5 kilo anka. 2 liter kokande vatten. 2 dl varmt vatten blandat med 3 msk honung, 1 msk soja och saften från en halv citron. 2 hackade vitlöksklyftor. 1/2 tsk chiliflakes. 1/2 lime, saften. 2 tsk honung. 2 tsk kallt vatten
These cookies are guaranteed to create an addiction. They are SO good and SO easy to make. I’ve posted another recipe of syrup cookies before, and they came to be one of my most popular recipes
There is a google translator to the left at the bottom of the menu. 25 gr agave sirap (eller flytande honung). 20 gr kokosolja. 25 gr agave siarp (eller honung). 2 dl växtbaserad vispgrädde (min är havregrädde från Go Green). Du ska vispa det så mycket att det bli mycket kompakt, i ca 2 min. Sätt in i mitten av ugnen för ca 12-17 min. 25 gr agave sirap. 20 gr kokosolja. 25 gr agave. 2 dl växtbaserad vispgrädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.