Havsbrisbiff med rostad rödbetsquinoa och pepparrotssås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Havsbrisbiff
  • 1½ dl solrosfrön
  • 1½ dl cashewnötter
  • 1 burk kikärter
  • á 400 g
  • 3 dl kokta
  • 1 morot
  • ½ gul lök
  • 2 msk färska wakamealger
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 msk ljus sojasås
  • 1 citron
  • saften
  • ½ dl finhackad dill
  • 1 tsk örtsalt
  • Vitpeppar
  •  
  • Rostad rödbetsquinoa
  • 300 g rödbetor
  • 2 dl quinoa
  • gärna röd
  • 1 apelsin
  • skal och saft
  • Salt
  • Svartpeppar
  •  
  • Pepparrotssås
  • 2 dl créme fraiche eller yoghurt
  • t ex Oatly iFraiche eller sojayoghurt
  • Riven pepparrot efter smak (från tub går också bra)
  • En nypa socker
  • ½ citron
  • saften
  • Salt
  • Svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.