Nougaten består av en marängsmet med sockerlag och där man blandar ner diverse nötter. Det är lite olika moment att pyssla medoch det tar lite tid men jag är SÅ nöjd
Men det är förstås gott med ”rena” bakverk också, där man vet alla ingredienserna. Men när jag tänker på att blanda godis och bakverk så tänker jag på den gudomliga Oreo tryffel tårtan
Det blir en bra balans med de syrliga hallonen och den söta nougaten. Det blev bra men måste säga att varianten med äpple- och kanelyoghurt var ännu bättre
Doppa en slickepott i olja och lägg med hjälp av den över nougaten i formen. Bästa dagen på hela året är här och jag hoppas ni får en strålande jul med mycket god mat och godis
Jag bloggar tyvärr inte så mycket som jag hade önskat, och jag har verkligen världens sämsta ursäkt – min dator är så fullknökad att jag får varningsmeddelanden hela tiden om att jag måste rensa, och när ska jag hinna sätta mig ner och göra det
Nougatsåsen hade jag kunnat ha med mig varje dag och trycka i mig när jag känner mig låg. Hade laddat medmed choklad och annat gott, men efter desserten orkade vi konstigt nog inget mer
Detta är i alla fall min variant på toffiefiepaj med kolasås, rostade nötter ochnougat. Rosta hasselnötterna i torr panna på medelvärmeoch låt de svalna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.