Havregrynspåsen
Ekovardag
Ekovardag
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Havreflarn
  • 75 g ekologiskt smör
  • 1 dl havregryn
  • 1 dl vetemjöl
  • 1 dl socker
  • 2 msk mjölk
  • 2 msk ljus sirap
  • 1/4 tsk bakpulver
  • Kalljästa havrebullar
  • 6 dl kokande vatten
  • 5 dl havregryn
  • 3,5 dl grahamsmjöl
  • 25 g jäst
  • 4 dl kallt vatten
  • ½ dl honung
  • 2 tsk salt
  • 1,5 l vetemjöl och/eller rågsikt i de proportioner som som råkade finnas i skåpet
  • Havrelimpa med surdeg
  •  
  • På kvällen
  • 100 g surdegsgrund
  • 300 g ljummet vatten
  • 180 g rågmjöl
  • Blanda och låt stå i rumstemperatur över natten.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.