1/2 dl havregryn. 1/2 dl havregryn. För ett tag sen så hittade jag ett recept på en liten sats kakor, som kan va bra om man inte vill baka en hel hög utan bara några stycken om man får oväntat främmande
Kom igen ihåg att alla glutenintolleranta inte tål havre, så det lönar sig att kolla. Och använd alltid havregryn som är rena, detta meddelas på förpackningen
ca 30 st300 g smör2 1/4 dl strösocker21/2 dl brun farin2 ägg3 tsk vaniljsocker7 1/2 dl vetemjöl1 tsk salt1 tsk bikarbonat4 msk kakao200 g vit chokladGÖR SÅ HÄR
När jag nu ändå hade sukrin hemma gjorde jag lite cookies också, av bara farten. Första gången jag gjorde cookiesen (på LCHF-vis och med kokosolja) lät jag degen vila i kylskåp och skar skivor av den, andra gången (med rårörssocker, vaniljsocker och mandelolja) rullade jag degen till bollar direkt och gräddade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.