Sitter ochlyssnarpåmattrenderpåArlas pressfrukost på Årets Kock. Smakmässigt är gamlasvenska inläggningsmetoder mer aktuellt än någonsin i restaurangkökenochsmaker som lyfts fram är ättika i kombination med sött
Hoppas ni har en lika skön lat semester som vi. Gräsö, Sunnanö, färsk strömming ochkallaklippbad. På Gräsö camping fick jagdessa riktigt godafärska räkor och en kall öl
När mantempererarchokladoch gjuter pralinerochhoppaspå det bästa. Jagvaldeattfyllaminaskal med en ganche gjord påhallonpure, chokladoch lite lakritslikör från Italien som jag fått till skänks för attanvända i något recept
Sakeroch ting förändras här i livet och inte alltid som man vill eller hoppas. Någon liten bräda här och där för attbygga igen små öppningarpåsidorna men annars så
Ta ut ochgarnera med färsk basilika sen är det baraattsätta kniv ochgaffel i underverket. Jaggillarvegetarisktoch lägger gärna tid på det och sen harjagMannen som gärna äter det också, bara det blir extra protein till
Just i fallet med dennasoppahadejag länge funderatpåsjälva grundidén, ochhadekanske därför en större motivationattfaktisktläggapå minnet vadjaganvändeoch hur jag gjorde
Med ljuset och värmen har även lusten attfotografera det jaglagarochbakar smugit sig på igen, liksom suget efter attbakaochlagasnabbfixade rätter med mycket färg ochsmak
Så vardag ett avklaradoch nu är jag igång påallvar. Jagvalde morötter, lök och broccoli, men egentligen är det baraattanvända sig avfantasinochsinaegnafavoritgrönsaker
Jaggillar när köttet tillagats länge och är riktigt mört så det nästanfaller sönder, men det är helt och hållet en smaksakoch beror också mycket på vilket kött mananvänder så ni får testa er fram
Eftersom två avvännerna äter enligt LCHF så försökte jag för ett tagsedan mig påatt för första gången baka med sukrin, och det blev jättegoda blåbärsmuffins
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.