Rätten kommer ursprungligen ifrån Mexico (kallas där carnitas), men finns i flera andra länder i olika varianter och med olika sorters kött, ja till och med skiljer det sig vilken del på djuret som används
Vi var i Nyköping i helgen och hämtade det (det står just nu i vårt cykelrum, grannarna är nog inte så glada, hi hi) och ska frakta upp det till Davids föräldrars gård där vi har en massa annan utrustning, bland annat en stor släde man kan lasta på vikter på och dra eller putta, som kan användas vid workshops, teamträffar och bara att träna med på somrarna
Jag har gjort den en gång tidigare och kom ihåg att den smakade otroligt gott. Chevretoast med honung och pinjenötter är så sanslöst gott att om man bara ska ge sig på att göra en förrätt och bjuda på i livet så ska man göra denna [om man tycker om getost vill säga]
Vad använder ni. Nu är det billigt kalvkött på City Gross, för den delen så är färs i allmänhet rätt dyrt nu så kalvfärsen är faktiskt inte så mycket dyrare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.