Idagharjag alltså gjort följande. Idag börjar den STORA utmaningen. Jagharblivit med surdeg. Överallt är det levainbröd och surdegsbullar och jag börjar blir en riktig anhängare, även om detta har varit en trend i ett par år nu
Nu ska jag åka och köpa sushi och lämna till tjejerna som jobbar på SATS hela dagen. Veckan som gått har varit allt för hektisk, det är roliga saker blandat med måsten men det har gått för fort
Nu har vi verkligen kommit in i sopperioden. Personligen tycker jag i alla fall knappast att det finns något godare än en mustig, varm och härlig soppa att tina upp kropp och själ med den här tiden på året
Det korrekta namnet för en sådan rätt är terrine och som sådan borde den alltid betecknas, men vardagligt språkbruk har också häftat benämningen pâté på dessa rätter, som för övrigt alltid serveras kalla i motsats till de äkta pastejerna som kan serveras antingen kalla eller varma
jaghar beräknat och jämfört innehåll av fiber, järn och kalorier med och utan berikning. Jag skriver i bloggen för att det ger energi, jag får uppdatera mig inom mitt jobb och intresse och bli bättre på det jag gör
Jag önskar att jag var det, men sena kvällar har bara alltid vägt tyngre än tidiga mornar. Mina morgonrutiner varierar, men så här har dom sett ut ett tag nu
Jaghar varken blivit rik eller berömd på kuppen (det förväntade jag mig inte heller. ), och inte harjag väl alltid fått så mycket gensvar som jag kanske hade hoppats
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.