Här bjuds det idag på en smaskig och mustig köttfärsrätt där allt serveras i en och samma form, om den passar som middag en hjärtedag som denna låter vi var och en bestämma själv
Tack för alla fina hälsningar på min födelsedag igår, vilken uppvaktning - inte illa. )En liten rapport får jag väl bjuda er på och ett recept på en så vansinnigt god kaka som det bjöds på (tårtan kommer vid ett senare tillfälle)
Julmaten är uppäten och vi har fått nog, idag blir det en klassiker i Crock-Pot - nämligen köttfärssås med en massa gott som behövde räddas ur kylskåpet
Enchiladas med kyckling. Hej lillördag. Hur har starten på veckan blivit. Min har bestått av jobb för hela slaten, men idag är jag ledig och tänkte därför göra lillördag fullt ut
Avslutar med en bild på svägerskan och mig, när vi sitter och jäser i solen nere i hamnen. Jag tror nog kanske, eventuellt, om vi har tur, att sommarvädret kan vara på väg
Förutom en massa olika möten hann vi bland annat med att testa sushi som belönats med guldmedalj i sushi-SM (Rå Epok i Lund), bli bjudna på en brakfrukost hos en vän i Trelleborg samt promenera i Västra hamnen i solen (så vackert
Igår bakades det för fullt här hemma, bland annat de här rågbullarna med russin i. Jag har inte ätit dem själv men Peter sa att de var goda nog för att hamna på bloggen och det får jag ju lita på
Här kommer en favorit i repris. Dessa pepparkaksgubbar gjorde jag för några år sen och de var riktigt goda, alldeles för goda för att hamna i glömska så därför lyfter jag fram receptet här igen
Hoppas verkligen att ni alla fått njuta av en precis lika underbar höstdag som vi här nere gjort, sol från blåaste himmel och en sån där krispig hög luft som man nästan kan ta på
Julsill. Idag får du mitt bästa recept på inlagd sill. Det använde jag när jag jobbade på restaurang, men då med den mer klassiska inläggningslagen 1-2-3
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.