Hamburgare. Sänk sedan värmen och låt dem bli klara i pannan medan du gör coleslawoch tillbehör. Skala och riv morötter och skiva vitkålen tunt med hjälp av en osthyvel eller mandolin
Hamburgare. Sänk sedan värmen och låt dem bli klara i pannan medan du gör coleslawoch tillbehör. Skala och riv morötter och skiva vitkålen tunt med hjälp av en osthyvel eller mandolin
Smaka av med salt och svartpeppar. Revbenen penslade vi med Teriyakisås under grillningen. Jag har nu hittat ett utmärkt användningsområde för min maltvinäger jag köpte i London förra året, nämligen coleslaw
Blanda ströbrödet med mjölken och låt det svälla en stund. Blanda gurkan med resten av ingredienserna. Riv den skalade gurkan grovt och pressa ut så mycket av vätskan som möjligt
Blanda såsen med kålen och moroten, smaka av med svartpeppar och honung. En variant av coleslaw. Strimla 350 g vitkål/spetskål och finriv 1 morot. Lägg i en skål och häll sedan 1 tsk salt och 2 tsk vitvinsvinäger över, låt stå några minuter. Blanda 2 dl crème fraiche, 2 msk majonnäs, 2 dl riven cheddar, 1 finhackad grön chili och skurna örter (jag tog persilja denna gång). 1 tsk salt och
Tycker du att det blir kletigt så är det lättare att fukta händerna med vatten och forma, detta gör att det inte klibbar lika mycket och de får ofta snyggare form
Jag serverade mina hamburgaremed en grönsallad, ett stekt ägg och olika tillbehör. Hamburgerbröd hör väl inte hemma i en LCHF-kost kanske många tänker, men med mitt glutenfria bröd bakat på ägg, mandelmjöl, kokosmjöl och kokosolja så funkar det riktigt bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.