Halvgrovt surdegsbaserat formbröd
Bak & Mat för alla
Bak & Mat för alla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1- 1 1/2 dl valfritt
  • 1 -2 dl ljummet vatten
  • 650 g vatten
  • 1/2 msk fiberhusk
  • 120 g surdeg (så här satte jag min)
  • 1/2 dl havregurt
  • 2/3 pkt jäst (ca 30 g)
  • 200 g Mixwells sojafria, naturligt glutenfria och mjölkfria basmjöl (alt rismjöl om du tål spår av soja)
  • 200 g durramjöl
  • 200-250 Mix
  • Wells mörka naturligt gluten- och laktosfria mjölmix
  • 1/2 msk sirap
  • 1 msk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.