Servera rödingfiléernamed pressad potatis, eller färskpotatis, och någon grönsak. Ugnsbakad röding. Salta och peppra med citronpeppar och lägg några citronskivor ovanpå filéerna
Romsås. Blanda crème fraiche, majonnäs, dill, laxrom och citronsaft, krydda med salt och peppar. Romsås. Tvätta potatisen och koka i saltat vatten med dillstjälkar
Smaka av med salt och tillsätt gräslöken. Koka sparrisen i vatten med saft och skal av 1 citron, socker och salt, det tar ca 5 minuter. Krydda rödingenmed salt och stek den på en sida i ca 3 minuter. 4 rödingfiléer à 150 g delade 1 gång. Röding4rödingfiléer à 150 g delade 1 gång salt
Lägg till bildtextFärska rödingfiléerFiskbilen hade riktigt fina rödingfiléer till bra pris. Den här gången la jag ner lite extra jobb på filéerna och drog ut alla småben med en tång
Servera fisken med örtpotatisen, romsåsen och garnera med citronskivor. Blanda crème fraiche, majonnäs, dill, laxrom och citronsaft, krydda med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.