Halstrad piggvar på rostad palsternacka med jordärtskockssås.
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 bitar piggvarsfilé á 110 g
  • 1 tsk salt
  • 1 krm nymald vitpeppar
  •  
  • Jordärtskockssås
  • 300 g jordärtskockor
  • 3 finhackade scharlottenlökar
  • 15 kryddpepparkorn
  • 2 ansjovisfiléer
  • 2 msk smör
  • 5 dl fiskbuljong
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 dl mjölk
  • ½ tsk salt
  • 1 krm nymald vitpeppar
  •  
  • Rostad palsternacka
  • 6 skalade palsternackor
  • 3 msk olivolja
  • 2 krm salt
  • ½ krm nymald vitpeppar
  •  
  • Garnering
  • Dillvippor
  • Basilikablad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.