Halstrad pepparsotad lax med dragonsås
Coop
Coop
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg tjock bit skinnfri laxfilé eller annan fiskfilé
  • 2 tsk salt
  • 2 tsk rosépepparkorn
  • 2 tsk svartpeppar
  • 2 tsk vitpeppar
  • 2 msk smör
  • 2 tsk gula senapskorn
  • 750 g skalad, mjölig potatis, i bitar
  • 1 msk blandade, hackade färska örter, t ex mynta, dragon, persilja eller basilika
  • 2 msk smör
  • 3 krm salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 hackad schalottenlök
  • 1 tsk smör
  • 2 dl torrt vitt vin
  • 2 msk koncentrerad fiskfond
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 finhackad dragon
  • 1 msk majsena
  • 2 msk vatten
  • 2 krm salt
  • 0,5 krm vitpeppar eller kajennpeppar
  • 1 msk smör
  • 1 citron
  • 1 söt grapefrukt
  • 300 blandad sallad t ex maché, krasse, ruccola, babyspenat, ärtskott
  • 0,5 citron, pressad saft
  • 3 msk olivolja
  • 1 tsk socker, gärna rårörsocker
  • 2 krm salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.