Halstrad marulk med basilikasås
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Till såsen
  • 1 msk vetemjöl
  • 20 blad färsk basilika
  • Till fisken
  • 600 g marulk fördelat på 4 eller 8 bitar
  • (eller annan favoritfisk)
  • mjöl till panering
  • salt och peppar
  • smör till stekning
  • 2 dl grädde
  • 1 msk fiskfond
  • 1 dl vatten
  • 1 1/2 dl torrt, vitt vin
  • 1 lagerblad
  • 3 vitpepparkorn
  • 5 cm morot
  • 5 cm purjolök
  • 1/2 gul lök i klyftor
  • 1 citronklyfta
  • 1 dillkvist

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.