Halstrad makrill med sauterad mangold
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 st mangoldhuvuden , stora, sköljda
  • 1 st lök, finhackad
  • 1 st vitlök(ar) , finhackad
  • 1 kruka(or) koriander
  • 1 smör , till stekning
  • 1 salt
  • 4 st makrillsfilé , färska
  • 2 tsk rosépeppar, krossad
  • 2 tsk grönpeppar , krossad
  • 1 st vitlöksklyfta(or) , pressad
  • 1 msk honung
  • 2 msk citronsaft
  • 50 gram smör
  • 1 rapsolja , naturell, till stekning
  • 1 salt och nymalen svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.