Halstrad lax med indisk jasminrisotto
Coop
Coop
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 dl jasminris
  • 1 tsk bruna senapsfrön
  • 1 finhackad spansk peppar (med frön)
  • 1 msk finhackad ingefära
  • 1 skalad, urkärnad, fint skuren gurka
  • 3 dl rumstempererad naturell yoghurt
  • 0,5 tsk salt
  • 1 msk gourmetsalt
  • 1 msk mortlade senapsfrön, stötta i mortel
  • 0,5 msk nymalen svartpeppar
  • 4 skinn- och benfria laxfiléer à 150 g
  • 1 dl finhackad koriander eller persilja
  • 0,5 dl hackade cashewnötter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.