Varje år måste jag prova något nytt och i år blev det jordhögar med krälande maskar, eller är det kanske chokladmuffins med smulade oreokakor och godismaskar
FÄRSKPRESSAD APELSINJUICEMED ÄGG. Sonen älskar att man delar en hel apelsin i klyftor med hjälp av en kniv och så får han ‘gnaga’ av apelsinköttet direkt från skalet
Använd både ljus och mörk block till att göra dina figurer med. Sätt ugnen på 175°. Muffinssmeten. Blanda samman mjöl, socker, Fazer Ögon Bakpulver, Fazer Ögon Vanillinsocker, salt, kanel och kakao
Ugnsbakade endiver med timjan, bladpersilja, apelsinjuice, vitlök och smör – kvartade endiver stekta i smör, vitlök och timjan, därefter kokta och ugnsbakade med bladpersilja i saft av apelsin
Blanda juicen med sockerlag, rom och Angostura. Häll i drinken och dekorera med mynta. 1. Koka upp socker och vatten i en kastrull i ca 5 minuter till en sockerlag
Till kräftskivan gjorde jag smördegsflanet med potatis, prosciuotto, parmesan och tomater igen. Med risk för att bli tjatig så blev det tunnbrödssnittar igen men den här gången icke de gamla vanliga med parmesan, prosciutto och sambal oelek
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.