Åh vad seg jag är på att blogga. Jag borde väl lägga ut recept till en massa adventsmys och skit men jag har inte riktigt kommit i julstämning än så här kommer sista rätten från Halloweenmiddagen istället
Jag älskar verkligen hjort – det är ett mört magert smakrikt kött. Här är det i form av en stek som serverades till Halloweenmiddag tillsammans med en len smörsmakande pumpapuré med snabbpicklad schalottenlök och svarta vinbär
Jag tänkte jag skulle försöka summera året som har gått. Jag älskar årskrönikor och tillbakablickar eftersom jag alltid tycker livet går alldeles för fort och genom att blicka tillbaka inser jag hur mycket som hinner hända på ett år
Förra året bjöd vi in några vänner och deras barn på halloweenmiddag. Till förrätt åt vi blodsoppa med avhuggna fingrar (Tomatsoppa med ost- och smördegsrullar) och till efterrätt gjorde vi en marängswiss, med spökmaränger
Idag tänkte vi beskriva själva halloweenmiddagen, för att imnorgon fördjupa oss på festiviteterna. Förrätten, pumpasoppan med fingerbrödet, åts med god aptit
Idag är det Halloween eller Alla Helgons dag med allt vad det innebär. Det är fester, middagar, barn som är skräckinjagande och vill ha bus eller godis och det är förståss en högtid när vi tänker på våra kära bortgångna
Dessa köttfärsfyllda uppsprättade mumier bjöd jag familjen på våran årliga halloweenmiddag i år. ) Köttfärsen smaksatte jag med tacokrydda och serverade med tacoschips och de var verkligen gott =) Dock blev de inte riktigt som min bild i huvudet och de såg bättre ut på plåten innan de åkte in i ugnen men sen jäste de ihop på alla sätt och vis och såg mer ut som en barbapappa haha
Butternut kallas hos oss för pumpa men på engelska för squash. Nu är ju inte det så viktigt eftersom squash och pumpa är nära besläktade, och butternutpumpan smakar mer som pumpa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.