250 g halloumiost 1 gul lök, stor 200 g champinjoner 3 klyfta vitlök 4 fasta potatisar, stora 1 klyfta kålrot 1 morot, stor 150 g edamamebönor 1 msk sesamolja 4 msk japansk soja neutral matolja, till stekning salt svartpeppar
Det är väldigt lätt att göra ett eget smakrikt örtsmör. Det här passar till både kött och fisk. Om du inte tål vanligt eller laktosfritt smör kan du använda mjölkfritt margarin
Tina gärna laxfiléerna i kylskåp över natten dagen innan. 1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Potatismos. Skala potatisen och koka i lättsaltat vatten tills den är mjuk
Cider- & senapskräm. Cider- & senapskräm. Hej fredag. Ikväll skall vi ha fredagsmys de luxe här hemma. Det skall gräddas tortillabröd så det står härliga till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.