GI-knäckebröd. Funkar lika bra till tex frukosten med smör eller färskost och toppat med något gott och mättande pålägg som ägg, skinka, avokado, till mellanmål med mättande pålägg eller varför inte jordnötssmör och bananskivor, smulat över lunchsalladen för extra crunch, på ostbrickan eller som snacks istället för chips
-) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
Det här receptet är ett tips från MixWell och Viveca som la ut receptet på deras facebook-sida. Jag bytte mjölsorten som de har till en blandning av Mix C från Schär och MixWells soja- och glutenfria ljusa basmjöl
Årets vörtbröd är fixat – och detta blev ett mycket gott bröd – bättre än förra årets. 1/2 dl mörk sirap (jag anväde rörsocker-sirap). 175 g ljus gluten- och mjölkfri basmix. När bröden jäst färdigt, placera dem i nedre delen av ugen och grädda 45-60 minuter. 1/2 dl mörk sirap (jag anväde rörsocker-sirap). 175 g ljus gluten- och mjölkfri basmix
TwitterPinterestRedditTumblrFacebookSkriv utE-postGoogleMerLinkedInGillaGilla Laddar. En god och nyttig gratäng som smakar jättegott med en god sallad till
Related PostsErbjudande om Hasbeen skorTjäna extra pengar och jobba hemifrån -få några tusenlappar överEn riktig hälsodagDesenzano street market , Chillnorway el medano shirtTine K väggkorgAtt ha tonåring…
Det snurrar en del grötrecept på lchf/paleo-bloggar nu och det vi har fastnat för är en gluten- och laktosfri kokosgröt med kanel som mättar hela förmiddagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.