Hallontosca Ugn. 175°. Låt bären halvtina på hushållspapper. Smält smöret och tillsätt mjölken. Låt det svalna. Vispa ägg och socker ljust och pösigt Matklubben.nu
Mjuk och knaprig hallontosca Här kommer recept på mjuk och knaprig hallontosca. Snabbt och smidigt att baka i långpanna och kakan uppskattas av både stora och små Baksugen
Hallontosca Här kommer en riktig godbit. Tänk dig lite av en mjuk sockerkaka, några söta goda hallon och en seg knaprig tosca på detta I Nadjas kök
Hallontoscamuffins Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda mjöl och bakpulver. Rör ned i smeten. Tillsätt smält smör som du låter svalna lite och rör om Matklubben.nu
Hallontosca 1. Låt bären halvtina på hushållspapper. Smält smöret och tillsätt mjölken. Låt det svalna. 2. Vispa ägg och socker ljust och pösigt Hemmets Journal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.