Hallonsorbet och äpplen med varm lakritsrotmjölk och mandelbiskvier med Hibiscus Nogatine
skanemejerier.se
skanemejerier.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Sorbet:
  • Hallon, frysta 600 g
  • Florsocker 250 g
  • Glukos 1 dl
  • Lakritsrotmjölk:
  • Mjölk 5 dl
  • Socker 85 g
  • Lakritsrot 1 ½ st
  • Äpplen:
  • Röda Jona Gold-äpplen 4 st
  • Vatten 4 dl
  • Socker 3 dl
  • Citron, saft och skal 1 st
  • Vaniljstång ½ st 
  • Biskvier:
  • Mandelmassa, riven 250 g
  • Äggvita ½ st
  • Socker 50 g
  • Garnering:
  • Fondant 200 g
  • Socker 200 g
  • Glukos 1 msk
  • Hibiscus, mald 1 tsk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.