Hallonpavlova Marängbotten. 6 äggvitor 3,25 dl strösocker 3 msk kakao 1 tsk balsamvinäger 50 g mörk choklad, finhackad www.koket.se
Perfekt till midsommarfesten – Hallonpavlova! För ca tio år sen när jag började intressera mig för bakning så var min favorit grej att baka hallonpavlovaBambi
Chokladpavlova med hallon Den här har vi gjort så många gånger att jag blir överaskad när jag upptäcker att vi inte har bloggat om den Regnets mat
Enkel och somrig pavlova! Men om ni gillar choklad, så kan jag varmt rekommendera denna goda hallonpavlova (det är chokladmaräng med hallon ovanpå) – så mumsig Bambi
Hallonpavlova med choklad Sätt ugnen på 180 grader och klä en plåt med bakplåtspapper. Rita en cirkel med ungefär 23 cm i diameter efter en bakform eller en flat tallrik Matklubben.nu
Hallonpavlova med lemoncurd och zabaionesås Marängbottnar. Sätt ugnen på 150 grader. Vispa äggvitorna och citronsaften skummigt. Sänk hastigheten på vispen och tillsätt hälften av sockret och vispa in det i skummet Matklubben.nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.