Mät upp alla de torra ingredienserna och blanda med nötterna. Lägg rullarna på en plåt klädd med bakplåtspapper, platta till dem något och grädda i mitten av ugnen i 175 grader i ca 30 minuter. Låt skorporna torka direkt på plåten över natten eller lägg dem med snittytan upp på plåten och rosta i övre delen av ugnen i 200 grader i ca 5 minuter
I går kväll njöt vi av nykokt hallonkrämmed kokosmjölk. Jag har tidigare skrivit om problematiken med att koka kräm och inte kunna reda med potatismjöl
Brukar baka dessa skorpor till jul fast då med saffran i och de blir himmelskt goda. Men jag är fortfarande sugen på att baka en omgång med saffran också och det tänker jag göra så fort jag köpt hem lite saffran
Saftig chokladpannkaka med härlig hallonkräm och toppen på i. Vanilj & hallonkräm. Måste bara dela med mig av min fantastiskt goda frukost jag gjorde i morse innan mitt yoga-pass med Desirée
Hallonkrämen. Mixa bovetet med resten av ingredienserna tills det blir en slät gröt. Hallonkrämen. Mixa ingredienserna till hallonkrämen och lägg lägg på bovetegröten
hallonkräm. Blanda maizena med vatten och tillsätt detta. Ta fram en elvisp, koka upp sockerlagen och häll den sedan över äggulorna medan du vispar allt till ett härligt kallt skum
I alla fall gör jag det, jag vet förstås inte hur det är med dig. Du kanske är en sån där superordentlig sort - som klippt ur en vitvaruhusreklam - som har totalkoll på vad som finns i din frys, med alla varor prydligt etiketterade, och med det som ska användas först längst fram
Rör smör och socker pösigt med elvisp. Blanda den med mjöl, bakpulver och vaniljsocker. En lösare deg (med den mindre mängden mjöl) gör att skorporna flyter ut och blir sprödare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.