Hallongrottspaj med krämig vaniljyoghurt
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • smör
  • 1 strösocker
  • 1 vaniljsocker
  • 1 bakpulver
  • 1 vetemjöl
  • 1 hallon
  • 1 potatismjöl
  • 1 ljus sirap
  • 1 florsocker, att pudra ovanpå
  • 1 krämig turkisk yoghurt1. Blanda smör och socker smidigt. Blanda och sikta ner resterande torra ingredienser. Bearbeta snabbt ihop till en deg. Jag brukar låta degen vila i kylen ett par timmar.2. Blanda hallon, potatismjöl och sirap i en pajform. Skeda deg över hallonen. Du kan också rulla bollar och fylla dem med sylt, som hallongrottor.3. Sätt ugnen på 200 grader vanlig ugn, 175 grader varmluft. Grädda tills pajen fått gyllene färg, det tar ca 20 minuter. Låt svalna. Pudra florsocker över.4. Smaka av yoghurt med vaniljsocker. Njut!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.