Alltså den här kokos och jordgubbsstubben tog mig raka spåret till tårthimlen. Så ända in i hoppsan god, och jag har haft den stora lyckan att få äta den två gånger på en vecka
O la la, fredag. Så himla gött och god var tydligen den här desserten jag gjorde till herrarna och bjöd på igår, för det var väldans tyst runt bordet, bara ett eller två mmmmmm hördes
Den här desserten gjorde succé när lillebror med familj var här för ett tag sedan. Det är inte ofta det är tyst när vi är tillsammans, men ta mig tusan att surret tystnade för en sekund eller två när de satte tänderna i de här mandelkorgarna med lemon curdkräm
Bra att ha hemma i skafferiet. Det har varit en stor efterfrågan efter ett blogg-inlägg om vad som är bra att ha hemma i skafferiet för att enklast kunna hänga med i mina recept
Det ena receptet tänkte jag dela här idag. Jag äter kyckling mer eller mindre varje dag till lunch. Kyckling är en riktigt bra proteinkälla och kan varieras på så många sätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.