Hittade denna korven på konsum, ser ut, och smakar precis som den kära falukorven. Har inte gjort stroganoff på ett år nu, och förut brukade jag göra det någon gång ibland i alla fall
De har specialiserat sig på att torka, röka, konservera och lägga in olika spännand blandningar. Nu har vi precis fått in vårt nya sortiment från Fynbos Fine Foods
Ljust gul öl med en söt och lätt unken doft. Smaken är liten med inslag av plåtburk, en lätt sötma och lätt brödighet dock utan någon speciellt kropp, och den avslutas plötsligt i en hård plåtbeska
Den här marängtårtan är min svågers specialitet, och så himla god. Den allra bästa fyllningen och toppingen är i min smak massor av färska skivade jordgubbar ihop med grädden
Vi är ju inga godisråttor i den här familjen, kakmonster ja, men godis, nope, det kan ligga här hur länge som helst och till slut får jag oftast slänga det
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form. Bryn sedan lök och vitlök i samma fett som kycklingen bryntes i
Hacka lök och vitlök, fräs i stekpanna. Dela laxen i kuber och fräs lätt, salta och peppra. Tina Broccolin och dela i mindre buketter, lägg i stekpannan och stek så de blir varma
Eftermiddagsmys med nybakat bröd och en kopp te. Jag älskar att äta bröd och jag har märkt att jag mår som allra bäst när jag äter glutenfritt bröd så det blir en hel del bakande här hemma
Skär kasslern i tärningar och strimla purjolöken. Rör i hop grädde, majonnäs och chilisås. 6 port 6 port ris ½ kg kassler 1 purjolök 3 dl grädde 1 dl majonäs ½ dl chilisås ca 200 g riven ost 1. 1 purjolök. 1 dl majonäs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.