Kombinationen maräng, jordgubbar ochvispgrädde är verkligen sommar för mig så det här är en tårta/bakelse som jag kommer njuta en hel del av när jag fikari trädgården framöver
I alla fall så måååste ni testa att göra den här chokladterrinen med mörk, ljus ochvit choklad, jag lovar att den inte är så avancerad att göra som den ser ut att vara
Jag äter kycklingmer eller mindre varje dag till lunch. InläggetKyckling med örter ochcitron – perfekt attha klart inför veckan dök först upp på Ät bra, må bra
Men jag harockså fuskat lite under semestern, dock inte Varje dag, men det har hänt ändå att jag ätitmersyrebildande mat exempelvis på restaurang och jag har även fuskat och någon enstaka gång ätitlivsmedel som jag vet innehåller gömt socker
Druvor är dock sockrigaochicke-ekologiska är väldigt besprutade. Med detta sagt så villvi nu skriva om på vilket sätt som vi försöker äta mer hälsosamt, även om viinte skulle kalla det diet, särskilt som det främst handlar om att man ska äta mer av en hel del saker ochintemindre
Eftersom jag intehade något recept utan gjorde allt efter eget påhitt så är receptet sådär lite på en höft, men hörrni gör det här och njut av rätten till en iskallbira eller ett glas porlande bubbel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.