"Med fin skorpa och saftigt inkråm kommer dessa baguetter att bli en succé på frukostbordet eller på ostbrickan till helgens middagar" så står det i introtexten till dom här baguetterna i grundreceptet
Jag älskar nybakat bröd och de här baguetterna blir alltid lika goda och knapriga när man gör dem. Pensla baguetterna med vatten och gör några snitt med en vass kniv diagonalt över varje baguette och ställ sedan in plåten i ugnen
Det här är ett jättegott recept på baguetter som jag bakar här hemma ibland, det är lite tidskrävande men behöver inte så mycket passning utan det är mest jästiderna som är långa
Jag kunde inte hålla mig länge från att börja använda mina polkagrisar. Idag efter jobbet knåpade jag ihop en fluffig kräm med vit choklad, grädde och polka med en knaprig kakbotten
Det här receptet snubblade jag över i den otroligt fina bloggen Bara en kaka till, baguetter som jäser över natten (i rumstemperatur) bara att baka ut på morgonen och grädda
Då var det fredag, och denna vecka har verkligen varit fullspäckad, så det ska bli härligt med helg. Fast det blir nog en intensiv helg den me´, men det får man ta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.