Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
Och dessutom gillar jag att äta mat som inte fraktats runt hela vår planet för att landa på min tallrik (med det tyvärr inte sagt att jag inte äter mat som fraktats runt)
Med en härlig soluppgång framför sig kunde det knappast bli en vackrare morgon. Ett nyttigt bröd som detta, varvades med tårtor och macarones, så kalorierna höll vi inte inne på alls
Blanda färsen med salt och peppar i matberedaren. Låt färslimpan vila cirka 10 minuter innan den skärs i skivor och serveras med gräddsås, löken, grönsaker och potatis eller ris
Häll (sila) upp i ett glas, häll i Limoncello och fyll upp med mycket is och kolsyrat vatten. Blanda citronsaft, mynta och socker i en shaker och och mosa ihop det med en träslev eller om du har en muddlare
Det är mycket jag verkligen tycker är sååå gott när det gäller mat o dryck. En sak det inte varit så mycket om på bloggen är drinkar, men jag tycker det är himmelskt gott
Då var det fredag, och denna vecka har verkligen varit fullspäckad, så det ska bli härligtmed helg. det vankas nämligen julbord, med vinbrudarna och deras grabbar
Kladdkaka med glasyr Cirka 24 bitar 200 g smör 3 dl Socker 2 ägg 1 dl kakao 2 dl vetemjöl 4 tsk vanlijsocker 1 tsk bakpulver Glasyr. Häll upp smeten i en långpanna, ca 35×20 cm, med ett smort bakplåtspapper i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.