En helgnär livet ärsådär underbart att leva. Ni anar inte vilken otrolig rolig helg jag har haft. Midsommarafton i fredags var i det närmaste epik med mängder med skratt, fantastisk mat, berusande dryck, dans kring midsommarstången, lekar med skratt som får en att kikna, dans långt in på natten och ett iskallt morgondopp i det blå
Av Karin Fransson har jag lärt mig att nässlor kan skördas hela säsongen. Bara man slår eller klipper bort dem som är stora och grova så kommer det nya fräscha plantor som går bra att plocka tills de börjar få blommor
Säger de som ätit där. Jag var alldeles för fattig för att äta där, när jag flyttade till Göteborg. Boken med recept från restaurangmenyn köpte mina barns pappa en gång i tiden, och den är väl använd
Dagen till ära var det underbart lugnt i min inkorg hela eftermiddagen så jag spenderade den med att städa hela lägenheten (tillsammans med Steve naturligtvis
När vi var i Göteborg här om sistens så hamnade vi ju på det där fantastiska ställer Da Matteo. De hade en äppelkaka som påminde mig om den här gamla godingen
en handfull färsk timjan. (Egen fryst går även utmärkt). Putsa och torka av Fasanköttet, dela på skrovet i tu, skär ut filéerna och benen fram och bak, spara på skrovet till fondkoket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.