Häringedessert med hallonsorbet och rostade dinkelfrön
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 stort gelatinblad
  • 20 g dinkelfrön eller pinjenötter
  • 1 tsk smör
  • 70 g (knappt 1 dl) strösocker
  •  
  • Rostade dinkelfrön
  • 500 g frysta hallon
  • 50 g glukos (finns på apotek)
  • 50 g honung
  • 75 g (knappt 1 dl) strösocker
  • 2 1/2 dl vatten
  •  
  • Hallonsorbet
  • 100 g mjölkchoklad, i mindre bitar
  • 25 g (ca 1/4 dl) strösocker
  • 1 dl mjölk
  • 4 dl vispgrädde

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.